Σελίδες

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007

Ωραία πράματα...

Ως μελλοντικός ηγέτης του ΠΑΣΟΚ αυτοπροεβλήθη (μεταξύ άλλων) ο Μπένι χθες και κάπου έχω αρχίσει να προβληματίζομαι για το κατά πόσον στο ΠΑΣΟΚ θα γίνει εκλογή προέδρου ή έχει προαποφασισθεί ήδη αυτός και απλώς εκκρεμούν οι σχετικές ανακοινώσεις.
Βέβαια, μεταξύ άλλων μάλλον επιχείρησε να φανεί και ως ιερέας αφού συγχωρεί όλον τον κόσμο (βοήθειά μας), και τονίζω το ιερατικόν διότι δεν θέλω να αφήσω το μυαλό μου να πάει σε εποχές ηγεμόνων (μπρρρρ), καθ'όσον κι εκείνοι συγχωρούσαν όταν ήθελαν.
Αυτό που δεν κατάλαβα όμως είναι το άλλο: στο τέλος της ομιλίας του έκανε λόγο για κάποιους που "έχουν ευθύνες και καθοδηγούν τέτοιες καταστάσεις". Δεδομένου ότι για να καθοδηγεί κάποιος μια τέτοια κατάσταση θα πρέπει να έχει συμφέρον να το κάνει, το φτωχό μου το μυαλό πάει σε θέματα αρχηγίας ήτοι ότι επρόκειτο για προσχεδιασμένη κίνηση φθοράς που σκοπό είχε να πλήξει το προφίλ του στον αγώνα που δίνει για την αρχηγία του κόμματος, μήπως θα'πρεπε ο Μπένι να γίνει λίγο πιο σαφής αναφορικά με το ποιοι ήταν οι καθοδηγητές;
Όχι τίποτε άλλο, αλλά αφού μας τα΄χουν κάνει τσουρέκια με το τι θα γίνει στο ΠΑΣΟΚ λες και δεν έχουμε άλλα σοβαρότερα προβλήματα ν'ασχοληθούμε, τουλάχιστον ας μάθουμε ποιοι βρίσκονται "απο πίσω".

Τα ουσιαστικά προβλήματα του τόπου είναι είτε μονόστηλα, είτε το πολύ μισή σελίδα (μαζί με τις... διαφημίσεις) και τα ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ είναι 3-4-7 σελίδες, ανάλογα την εφημερίδα.
Προχθές ο Καναδάς αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία επί παραδείγματι και το θέμα έχει θαφτεί από την επόμενη κιόλας ημέρα και τα ευαγή ΜΜΕ της χώρας ασχολούνται με τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: