Σελίδες

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007

Δεν πάμε καλά.

Ναι, ξέρω, ξέρω, κάτι σας είπα. Το θέμα είναι το ότι δεν πάμε καθόλου καλά συνεχώς εκπλήσσει, μιας και ουδείς έχει ακριβή εικόνα του πόσο χάλιες είμαστε (σ.σ. χάλιες, πρόκειται για αττική σύνταξη. Απαρέμφατο: τα χαλιά), κι αυτό διότι πάντα προσπαθούμε να παραμυθιαζόμαστε ότι τα πράγματα ναι μεν είναι χάλια, όχι τόσο χάλια όσο παρουσιάζεται όμως (ενδεικτικά παραδείγματα: παγκόσμιο περιβάλλον, ασφαλιστικό-ταμεία κλπ, κλπ).
Το να διαβάζουμε πλέον -όπως υπενθύμισε ορθότατα ο shades με αυτό- ότι επείκειται πλέον η νομιμοποίηση του κόμματος παιδόφιλων στην Ολλανδία, ε, αυτό πάει πολύ.

Δυστυχώς έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο, κι αυτό διαβάζοντας το σχόλιο του shades συνειδητοποίησα ότι το θέμα δεν μου ήταν άγνωστο. Έχω την εντύπωση ότι είχει πρωτοεμφανισθεί πριν από 3 ή 4 χρόνια -είμαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν είναι πρόσφατο. Για να επανέρχεται τώρα, αυτό σημαίνει ότι έχει μεσολαβήσει δικαστήριο. Ίσως να είναι αργά, ίσως να μην είναι ποτέ αρκετά αργά. Ας αντιδράσουμε όσο (ελπίζουμε ότι) έχει μείνει καιρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: