Σελίδες

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007

Το έλα να δεις

γίνεται στον όμιλο πλέον. Κι αφού με εμφάνιση απλά ικανοποιητική πήραμε διπλό μέσα σε έδρα ιταλικής ομάδας, όντως έχουν αρχίσει ν'αλλάζουν τα πράγματα στον γαύρο.
Το θέμα είναι ότι μετά τα σημερινά αποτελέσματα ο όμιλος είναι πλέον κωλοχανείο: αν την άλλη εβδομάδα χάσουμε από τη Βέρντερ (πράγμα διόλου απίθανο, έχουν ομαδάρα οι Γερμανοί) και κερδίσει η Λάτσιο στη Μαδρίτη, προκρίνεται πρώτη η Βέρντερ και μετά παίζει τριπλή ισοβαθμία όπου Ολυμπιακός, Ρεάλ και Λάτσιο θα έχουν από 8 βαθμούς και από 5 στα μεταξύ τους παιχνίδια. Στην περίπτωση αυτή δεν θυμάμαι τι ρόλο βαράνε τα γκολ (αν υπολογίζονται δηλαδή ή όχι). Αυτό που θυμάμαι είναι ότι το ύστατο κριτήριο είναι οι βαθμολογίες των χωρών και στην περίπτωση αυτή βγαίνουμε τέταρτοι. Βέβαια δε νομίζω αν μην κερδίσει η Ρεάλ -λογικά θα σπρωχτεί κιόλας. Απλά, μην το ξεχνάμε σαν ενδεχόμενο. Άνευ πλάκας, δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα να είχαμε έρθει Χ σήμερα: σε μια τέτοια περίπτωση θα είχαμε 6 βαθμούς εμείς, η Βέρντερ και η Λάτσιο αλλά η Ρεάλ θα είχε προκριθεί σίγουρα και με τις ισοβαθμίες νομίζω δεν θα πηγαίναμε τελαυταίοι, εν αντιθέσει με τώρα που είναι και οι 4 θέσεις ανοικτές. Χαμός...
Πάντως καλά τα πήγε η ομάδα. Ήμασταν και τυχεροί που δεν έχουν μπροστά κανάν κλασικό γκολτζή διότι είχαμε προβληματάκια πίσω, κυρίως από τις στημένες φάσεις όπου εκμεταλλεύονταν τα "μις-ματς" των μεσοεπιθετικών τους από τα χαφ μας και έβγαιναν συνεχώς στην πλάτη μας. Διότι κατά τα λοιπά παρά την όχι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου εμφάνισή μας δεν μπορώ να πω ότι ιδρώσαμε (οι φανς) κιόλας...

Α, κι όσον αφορά το γκολ που φάγαμε... είμαι πολύ περίεργος να δω με ποιον άλλον τρόπο θα φάμε ακόμη γκολ. Πολύ περίεργος. Έχει καταντήσει βαρετή πια αυτή η ιστορία.

ΥΓ. Μήπως είδε κανείς τον zaphod ρε παιδιά; :):):)
ΥΓ2 Κρίμα, το Derby θα πρέπει να ξαναμηδενίσει το κοντέρ αύριο...

UPDATE: Τελικά παίζουν ρόλο τα τέρματα στα μεταξύ μας παιχνίδια στην τριπλή. Αν κερδίσει η Λάτσιο στη Μαδρίτη με 1 γκολ, ουέφα. Με 2 και άνω, εκτός.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ως μεγάλη ομάδα πάμε πάντα για νίκη.

Να μην πάρουν αέρα, όμως, τα μυαλά μας, πρέπει να κερδίσουμε τον Ατρόμητο.

Zaphod είπε...

Μετανοείτε!

Ήγγικεν η βασιλεία των ουρανών!

Ο καιρός γαργαρ εγγύς!

Ένα ένα τα σημεία της αποκάλυψης ...αποκαλύπτονται!

Τι κοκκινα ποτάμια και μαλακίες , ο Ολυμπιακός έκανε 2η εκτός έδρας νίκη στο Champions League!!

Μετανοείτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

εσεται ημαρ!!!

Μπράβο πάντως, παίξατε παλικαρισια

osela είπε...

boys with toys...

doctor είπε...

Καλά το γκολ του Γκαλέτι ήταν απόλαυση.

Φυσικά και στα δύο γκολ, ο δημιουργός ήταν ο Στολτίδης που ήταν συγκλονιστικός.

Νομίζω ότι ο γάβρος πονάει στα μπακ. Ο Τοροσίδης και ο Πάντος είναι "λίγοι" για την Ευρώπη, αλλά θα μου πεις με τον Takis (Fyssas) σηκώσαμε κοτζάμ Euro!!!

Αν και Μπαοκτζής, υποκλίνομαι στον φετινό ευρωπαίο γάβρο.

doctor

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

..και με τον takis(Λεμονής) ο γαύρος δύο νίκες... εκτός!
Ο Γιώργος (Παπανδρέου) κέρδισε σε εκλογές!
Ο ΣΥΝ ξέφυγε από το 3% !
Ο Ζapxod δεν θέλει την Καιλή!
Ο "κάτω κόσμος"..ήρθε πάνω !
ΑΡΧΩΩΩΝ...

Hades είπε...

@rigelian
Όντως, απλά χαίρομαι που επιτέλους αλλάξαμε νοοτροπία. Και το σημαντικότερο, που δεν παίζουμε όπως ο βάζελος δηλαδή όλοι πίσω κι αν κάτσει καμιά αντεπίθεση έχει καλώς.
Και πέρσυ μάλιστα είχαμε χάσει από τον Ατρόμητο, ήδη έχουμε πολλές γκέλες κι ελπίζω να μην έχουμε κι άλλη.
Και θα εμμείνω στη θέση μου να παίξουν οι πιτσιρικάδες!

@zaphod
Όπως καταλαβαίνεις (επειδή έχω δει το ποστ περί φωτογραφιών), κάποια στιγμή -όταν βρω χρόνο- θα σκάσει μύτη και φωτογραφία σου με αμφία ιεράρχη... Αφού πάς φυρί, φυρί εγώ τι φταίω; :):):)
Πάντως τώρα που το λές, ο Αρμαγεδδών θα σκάσει πρώτη αγωνιστική του β' γύρου στο Καραϊσκάκη... Έχετε να μαζέψετε εκεί... :):):)
@_st_
Μερσί αγαπητέ, αν και θα προτιμούσα το αποτέλεσμα να εμφανιζόταν με μια εμφάνιση Μαδρίτης! Άιντε και στα δικά σας, αφού -όχι τίποτε άλλο- αλλά αν αρχίσουν ν'ανεβαίνουν κι άλλες ομάδες -κυρίως οι μεγάλες- θα τα σπρώξει πιο χοντρά και σοβαρά κι ο δικός μας και θ'ανέβουμε κι εμείς.

@osela
Πάντα! Δεν σε χαλάει πιστεύω! :)
@doctor
Κοίτα, ο Τορο είναι πολυσύνθετος παίκτης αλλά μπακ δεν παίζει συχνά. Πάντως δεν μας πούλησε και ιδιαίτερα, αν και τον προτιμώ ως χαφ. Ο Πάντος δε, είναι ένας εξαιρετικά φιλότιμος παίκτης που έχει για άριστα το 7 και ξέρεις ότι πάντοτε θα είναι γύρω στο 7. Τώρα, όταν έχεις 2 μπακ τραυματίες συν έναν σέντερ μπακ οπότε αναγκάζεσαι να βάλεις κεντρικά έναν παίκτη που και αυτόν είχες πάρει για μπακ, ε, τι να κάνεις πια; Ήταν και λίγο γκαντεμιά στη μέση...
Κατ' εμέ η ομάδα χρειάζεται δύο παίκτες μόνο: Ντελγκάδο και προπάντως να φύγει το παλτό. Ούτε αμυντικό (υπάρχει ο Παπαδόπουλος), ουτε χαφ (υπάρχει ο Κατσικογιάννης ενώ μάλλον θα πάρουμε και τον Παπαδόπουλο του Ηρακλή που είναι γκράντε παικτούρα), ούτε μπακ, ούτε ακραίους.

@Σπίθας
Σπίθα σου διαφεύγουν τα σημαντικότερα: ο ΣΥΝ προσπαθεί να πλευρίσει τους ψηφοιφόρους του ΠΑΣΟΚ για ν'αντιστρέψει τη ροή των διαρροών κι εσύ κοιτάς το 3%;!!! :)
Όσον αφορά τον Γιωργάκη ξέρεις τι μου θυμίζει αυτή η νίκη του; Τις νίκες των ελληνικών ομάδων στα πίτσα-καπ του καλοκαιριού όπου στη συνέχεια καταποντίζονται στην Ευρώπη. Στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα χτυπήσει νέο λίμιτ ντάουν και θα με θυμηθείς. Άνθρωπος που δεν ξέρει να μιλάει ελληνικά δεν πρόκοψε ποτέ στην Ελλάδα και ιδίως στην πολιτική, ανεξαρτήτως επωνύμου.
Χμ, και ποιος σου είπε ότι έχω ανέβει "πάνω"; Εξάλλου τι είναι το "πάνω"; Μια ζωή "Κάτω" θα είμαι, ξέρεις πόσο ωραία είναι 'δώ; :):)

Zaphod είπε...

@hades
Περι φωτο με αμφια:

Έχω ήδη. Ανατρέξατε σε προηγούμενο λιβελογράφημα του κυρίου Estarian. Ουδεν καινόν υπο τον bloggoήλιο!

Περί γύρου β':

Πιάσε ένα γύρο με πίτα και άσε τις μεγάλες κουβέντες διότι προβλέπω τα γερόντια που έχετε να είναι τότενες στην εντατική....:-Ρ

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Δηλαδή μ' βγάζεις εκτός τόπου - χρόνου.
Αρα έχουν ερθει τα πάνω -κάτω..
Είσαι πάνω και δεν τόχεις πάρει χαμπάρι , δηλαδή:-))

Hades είπε...

@zaphod
Γερόντια; Σας έχουμε ανετότατα με ενδεκάδα από Κατσικογιάννη, Σοϊλέδη, Μενδρινό κλπ, κλπ. Και βασικό στο τέρμα ούτε καν τον Σηφάκη, τον Παναγόπουλο θα βάλουμε...
Όχι όμως, τώρα κατάλαβα... τρέμεις ήδη με την απορία ζωτγραφισμένη στο πρόσωπο πως είναι δυνατόν ο Στολτίδαρος και ο Τζόλε (τα 2 μοναδικά γερόντια της δεκάδας, ορακτικά) να είναι στους καλύτερους παίκτες με απόδοση που αγγίζει το άριστα. Τον Κοβάσεβιτς δεν τον υπολογίζω, γι'αυτό και είπα για δεκάδα κι ουχί ενδεκάδα: ο άνθρωπος είναι δολοφόνος και έμαθα πρόσφατα ότι ήδη έγινε "συμβόλαιο" με το όνομα και του Μάλαρτζ και του Γκαλίνοβιτς... :):):)
Έ, ρε γλέντιααααααα, θα πέσει ντομάτα που θα πάει σύννεφο! :):):):)

@Σπίθας
Χμμμμ, κάτσε να το αναλύσουμε λίγο το ζήτημα διότι όπως βλέπω έχεις μπερδευτεί (εγώ άλλωστε δεν μπερδεύομαι ποτέ, απλά παραπλανώ μερικές φορές ως γνωστόν): από τη στιγμή που αποδέχεσαι πως είσαι εκτός τόπου (χώρος) και χρόνου, ήτοι εκτός χωροχρόνου, ούτο σημαίνει πως για'σένα δεν έχουν νόημα ούτε οι διαστάσεις, μήτε οι τοπικοί προσδιορισμοί, κι αυτό επειδή ως γνωστόν όταν βρίσκεσαι έξω κι όχι μέσα είναι διαφορετικά τα μέτρα και τα κριτήρια. Συνεπώς και πάλι δεν υφίσταται πάνω και κάτω, διότι απλούστατα είναι δύο έννοιες μπυ μεταβάλλονται αέναα (όπως είχε πει πρώτος κι ο Ηράκλειτος άλλωστε) και δη όχι αλληλοαναιρούμενα αλλά αλληλοσυμπληρούμενα. Τοιουτοτρόπως, αν αναλογιστούμε ότι παρόλο που εγώ βρίσκομαι Κάτω έχω τη δυνατότητα να βλέπω τα πάτα αφ'υψηλού (πάνω) -θεός γαρ ειμί- προκύπτει πως πως ακόμη και για 'μένα το πάνω και το κάτω είναι έννοιες που δεν έχουν πρακτική υπόσταση, όπερ εγώ είμαι σφαιρικώς ειπείν ακόμη πιο έξω από το δικό σου έξω, κι αυτό διότι στην πραγματικότητα είμαι αυτός που περικλύει κι εσένα, ως εξωχωροχρονικός. Δεδομένου όμως ότι οι Άνθρωπος πάντοτε επιθυμούσε να ζει με ασφάλεια (στο μυαλό πρωτίστως), θα ισχυρισθώ εκ νέου ότι βρίσκομαι Κάτω προκειμένου να μην έρθουν τα πάνω-κάτω όπως ορθώς από μιαν άποψη ισχυρίζεσαι και μεταβληθούν οι ισορροπίες που χιλιετίες τώρα έχουν ποιηθεί.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός...