Σελίδες

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Χρόνια πολλά σε όλους, με ωραίους εορτασμούς!

Να παραδεχόμαστε κάποια πράγματα: μπορεί να μην περίμενε κανείς την σημερινή έκταση των γεγονότων όμως όλοι μας περιμέναμε ότι θα είχαμε αντιδράσεις.
Σάμπως μόλις χθες δεν είχαμε τα προεόρτια στη Θεσσαλονίκη που συνοδεύτηκαν από την έκρηξη Μπεγλίτη κιόλας; -άλλο ανέκδοτο αυτό, εξερράγη ο Μπεγλίτης. Μάλλον θα του'πεσε βαρειά η φορολογία Βενιζέλου...

Όμως τα σημερινά γεγονότα θα τα χαρακτήριζα μεγαλειώδη, σε ολόκληρη τη χώρα. Και εξηγούμαι.
Κατ' αρχήν να ξεκινήσω από το αδιαμφησβήτητο γεγονός της ημέρας: την αποχώρηση του ΠτΔ από τη Θεσσαλονίκη καθώς και τη ματαίωση της στρατιωτικής παρέλασης. Επικροτώ και για τα δύο αφού υπενθυμίσω ότι είμαι υπέρ των παρελάσεων, έτσι;

Τι είχαμε χθες; Είχαμε το τέταρτο διάγγελμα σωτηρίας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο από τον δωσίλογο πρωθυπουργό. Τέσσερα διαγγέλματα που έλεγαν τα ίδια ακριβώς πράγματα. Επιπρόσθετα χθες είχαμε και το διάγγελμα του βούπαιδος ΥΠΟΙΚ. Και διερωτάμαι: από την στιγμή που τα πράγματα είναι τόσο πασιφανή που μπορεί να τα βλέπει όλος ο κόσμος, γιατί χρειάζονται τόσα διαγγέλματα και τόσες επεξηγήσεις για να τα αποδεχθούμε; Μήπως είμαστε ηλίθιοι; Όχι βέβαια. Απλά, μας θεωρούν ηλίθιους και τώρα που τσινάμε δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν την κατάσταση. Οι πραγματικοί ηλίθιοι.

Χθες που χρεωκοπήσαμε με κάθε επισημότητα μάλιστα ο βούπαις μας εξήγησε ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού έπιασαν τόπο και γι'αυτό χρεωκοπήσαμε! Και διευκρίνισε μάλιστα ότι δεν θα χρειαστούν άλλα μέτρα! Εκτιμώ ότι τον πιστέψατε όλοι, έτσι; Ε;! Θυμηθείτε την ημερομηνία που μας είπε ότι δεν θα απαιτηθούν άλλα μέτρα: 27 Οκτωβρίου 2011.

Ποτέ άλλωτε τόσοι προδότες δεν είχαν μαζευτεί σε ένα τόσο συγκεκριμένο πολιτικό τοπίο. Ποτέ άλλωτε οι ψεύτες (και δη επαγγελματίες) δεν ήταν τόσοι πολλοί.
Ο Γεώργιος Β' Παπανδρέου Γ' ο Δωσίλογος την στιγμή που μας εξηγούσε προ διετίας πόσο κακό θα ήταν το ΔΝΤ ταυτόχρονα επεξεργαζόταν την προσφυγή μας σε αυτό. Έλεγε ψέματα εν γνώσει του και αυτό απεδείχθη στην πράξη ακόμη και από τον πάλαι ποτέ συνεργάτη του, Στρος Καν. Όλοι αυτοί που μέχρι και προ ολίγων μηνών μας εξηγούσαν ότι η πάσης φύσεως χρεωκοπία (κούρεμα το λένε γιατί το χρεωκοπία ακούγεται κάπως βαρύ) είναι εκτός συζητήσεως διότι θα μας καταστρέψει οριστικά, από χθες πανηγυρίζουν για την εμπιστοσύνη που μας επέδειξαν οι Ευρωπαίοι επιτρέποντάς μας να χρεωκοπήσουμε. Και μάλιστα πως; Μερικώς! Είναι ίσως η πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά που χώρα χρεωκοπεί και μένει με τόσο μεγάλα χρέη, όπως εμείς! Και έχει έναν στόχο σύμφωνα με τον οποίον μετά από 9 χρόνια θα πρέπει να φτάσουμε το χρέος στο 120% του ΑΕΠ το οποίο θα το καθιστά εντελώς βιώσιμο, όταν αυτό ακριβώς το ποσοστό ήταν που είχε χαρακτηρισθεί μη βιώσιμο το 2009 και μας έσπρωξε στα δόντια του καρχαρία. Και προσέξτε, έτσι; Το 2020 το ΑΕΠ θα είναι μικρότερο κιόλας πράγμα που θα σημαίνει ότι η ελάττωση του χρέους θα είναι πιο δύσκολη σε σχέση με την αντίστοιχη προσπάθεια εν έτει 2009. Και όχι μόνο αυτό! Αλλά το γεγονός ότι πανηγυρίζουν όλοι οι Ευρωπαίοι και όλες οι αγορές αντί να συνιστά την εθνοπροδοσία και να έχουν μπουκάρει όλοι οι εισαγγελείς της χώρας, μας κάνει να πανηγυρίζουμε κι εμείς! Είναι τόσο ξεφτιλισμένοι προδότες οι άνθρωποι, είναι τόσο δωσίλογοι! Διότι όπως μόνο τις τελευταίες ημέρες απεκαλύφθη ότι κούρεμα της τάξης του 50% ουσιαστικά είναι κούρεμα της τάξης του 10% , έτσι αντίστοιχα έχουν ξεχάσει να μας πουν ότι η συμφωνία προβλέπει μεγαλύτερο επιτόκιο σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου. Άρα για τη χασούρα έχει ήδη υπάρξει πρόνοια να καλυφθεί, ενώ φυσικά το κούρεμα από μόνο του θα μας οδηγήσει σε μεγάλους δανεισμούς για να μην καταρρεύσουν τα ταμεία και φυσικά οι τράπεζες. Διότι εδώ έχει συμβεί και κάτι άλλο: εδώ και έναν χρόνο απεδείχθη ότι η Γερμανία ξεφόρτωνε ελληνικά ομόλογα, κάτι που οι Γάλλοι μόλις εσχάτως πήραν μυρωδιά και γι'αυτό αντιδρούσαν στο μεγάλο κούρεμα. Η αλήθεια είναι το όποιο κούρεμα ελάχιστα επηρέασε τις γερμανικές τράπεζες, κάτι που αποδεικνύεται από τη νηφαλιότητα με την οποίαν αντιμετώπισε την όλη κατάσταση η Γερμανία. Που έπεσε λοιπόν το βάρος; Σε κάποιους λίγους ιδιώτες (ήτοι ξένες τράπεζες) και κυρίως στα εγχώρια ταμεία, ασφαλιστικά τε και τραπεζικά. Άρα η χρεωκοπία της χώρας έγινε σχεδόν κυριολεκτικά εντός συνόρων και θα με θυμηθείτε στους επόμενους μήνες που θα βιώσουμε δραματικότατες στιγμές. Θα μου πείτε, που τα βλέπω όλα αυτά; Στα ψέματά τους. Στα μαύρα τους τα μάτια. Στα μάτια των προδοτών. Εκεί είναι όλα.

Και μέσα από φρικτά μέτρα που τάχα μου στο πλαίσιο της δημοσιονομικής εξυγίανσης απλώς εξωθούν τον κόσμο στην ανέχεια και εκτελούν το οργανωμένο σχέδιο κατά πως αποδεικνύεται ολοένα και περισσότερο μέρα με τη μέρα, μέσα από φτώχεια, μέσα από εγχώρια στάση πληρωμών που έχει βαλτώσει τα πάντα, μέσα από τη διάλυση της Παιδείας και της Υγείας, μέσα από σφοδρές κοινωνικές αντιδράσεις, οι δωσίλογοι της κυβερνήσεως σήμερα εξοργίσθηκαν.

Ναι, διαβάσατε πολύ καλά: όλοι αυτοί που εδώ και μήνες βράζουν από τα νεύρα τους και που έχουν ψηφίσει για οκτώ ή εννιά τελευταίες φορές τα απάνθρωπα νομοσχέδια, σήμερα εξερράγησαν που τους επιτέθηκαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ...
Ναι, τελικά αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για αυτοδυναμία. Πρέπει να έχει εκατομμύρια οπαδούς σε όλη την Ελλάδα. Και αν μη τι άλλο εντελώς άρτια οργάνωση με υπερσύγχρονα μέσα. Δηλαδή έτσι θέλουν να μας πείσουν οι πραγματικοί ηλίθιοι, οι Τσολάκογλου.

Διότι όπως είναι αυτονόητο ότι σήμερα υπήρχαν και οργανωμένες ομάδες που αντέδρασαν στην πράξη, έτσι είναι αυτονόητο ότι σήμερα υπήρξαν και υπερπολλαπλάσιοι απλοί άνθρωποι, πολίτες δίχως οργάνωση και ταμπέλες που θέλησαν να βγάλουν την πικρία και την οργή τους. Απλά πράγματα, απλούστατα.
Ήδη, μία μίολις ημέρα μετά την επίσημη (μερική) πτώχευση βγαίνουν ειδικοί (που ενεπλάκησαν κιόλας με την χρεωκοπία) και λένε ότι η λύση δεν είναι τελική (Γερμανοί να μιλάνε για τελική λύση....μπρρρρρρρρρρρρρ....). Ακόμη δεν κόπασαν οι σοσιαλιστικοί πανηγυρισμοί και μας προϊδεάζουν ότι απλώς ήταν μια ακόμη μάσα των αρπαχτικών και ότι θ'ακολουθήσουν κι άλλες. Και την ίδια στιγμή εγχώρια μπετά της διπλανής πόρτας μας λένε "καθήστε να δούμε τι θα γίνει και κρίνουμε μετά". Ναι μεγάλε, έπεσες μέσα: να έρθω να σε πηδάω από κώλο για κανά χρόνο, να σου πάρω τα λεφτά, τις καταθέσεις και το σπίτι και να σου πω και στο τέλος να μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και ότι θα δεις σε βάθος χρόνου. Όταν θα στα έχω πάρει όλα. Θα το κάνεις; Δε νομίζω κουτοπονηρίδη μου...
Πραγματικά η βλακεία δεν έχει όρια, όπως είχε πει και ο Αλβέρτος.

Που είχαμε μείνει λοιπόν; Α, ναι... Στα μερικές εκατοντάδες μεμονωμένα γεγονότα σε εκατοντάδες πολεις ανά τη χώρα... Στους μεμονωμένους εκατομμύρια πολίτες της χώρας που αντιδρούν. Και την ίδια στιγμή η κρίση βαθαίνει. Γιατί βαθαίνει; Γιατί είναι βαθειά πολιτική. Διότι το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς που μας οδήγησε σε αυτά τα χάλια ψυχορραγεί, πνέει τα λοίσθια, και προσπαθεί ακόμη με τα γαμψά του νύχια να γαντζωθεί στην γλυκιά του καρέκλα.
Διότι ο ΠτΔ ξαφνικά θυμήθηκε ν'ανοίξει το στόμα του και να μας πει την άποψή του, όχι για τα όσα τραβάει ο κόσμος παρά για τα όσα θεωρεί ότι τράβηξε ο ίδιος.
Σας παρακαλώ υπενθυμήστε μου τυχόν άλλες δηλώσεις του κυρίου Παπούλια για τα όσα τραβάμε εδώ και δύο χρόνια διότι δεν θυμάμαι κάτι. Και θυμήθηκε να μιλήσει σήμερα επειδή ματαιώθηκε η στρατιωτική παρέλαση; Καλώς και ματαιώθηκε αφού η πολιτεία στάθηκε ανίκανη μέχρι και στο να διοργανώσει μία απλή παρέλαση. Με δικά μου λεφτά θα γινόταν η παρέλαση, με δικά μου λεφτά πήγε κι ο ίδιος εκεί. Όταν λοιπόν αυτός ο πρόεδρος υπογράφει αμάσητα όλα τα ΦΕΚ με τα αισχρότερα δωσίλογα μέτρα όλων των εποχών, όταν δεν έχει εκφράσει ούτε μία αντίθετη άποψη, όταν δεν του'χει περάσει καν από το μυαλό να παραιτηθεί προκειμένου να μην μπαίνει καν το όνομά του σε αυτά τα δωσίλογα ΦΕΚ, ε, τότε αυτός ο Παπούλιας γιατί να με εκφράζει; Που διά της σιωπής του συναινεί; Ξέρετε πολύ καλά ότι σέβομαι απόλυτα τους θεσμούς αλλά τι άλλο πρέπει να συμβεί για να χαρακτηρίσω αίσχος όλες αυτές τις καταστάσεις; Και δεν αναφέρομαι στις σημερινές αντιδράσεις, έτσι;
Γιατί μίλησε σήμερα ο κύριος Παπούλιας; Σήμερα τον έτσουξε; Σήμερα το θυμήθηκε; Σήμερα τον έπιασε ο πονος να αντιδράσει; Ε, δεν πειράζει τότε. Διότι πλέον ο συγκεκριμένος κύριος δεν με εκφράζει για το πολίτευμα της χώρας μου. Δεν τον θεωρώ Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά πρόεδρο της δημοκρατίας ΤΟΥΣ. Εγώ τους θεσμούς τους σέβομαι και τα έχω ξαναγράψει και ξαναγράψει αυτά τα πράγματα. Να σέβονται και οι άλλοι όμως τους θεσμούς: αυτό είναι δικιά μου απαίτηση.

Είμαι εξοργισμένος. Βράζω. Μόνο που εγώ βράζω κανονικά, όχι σαν τους δωσίλογους βουλευτές του pasok οι οποίοι αντιδρούν τις μονές ημέρες του μήνα και υπερψηφίζουν τα δωσίλογα νομοσχέδια τις ζυγές. Κι εγώ όταν βράζω εκρήγνυμαι. Διότι εν αντιθέσει με τους πραγματικά αχρήστους δημοσίους υπαλλήλους του ελληνικού Κυνοβουλίου που εγώ πληρώνω με κόπο, έχω φτάσει σε σημείο να έχω κόψει μετά από 18 χρόνια έως και το κάπνισμα για να εξοικονομήσω μερικά ευρώ το μήνα. Έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι πως να φτιάξω το μέλλον μου κι αν μπορώ να φτιάξω μέλλον με τα περισσέματα που μου πετάνε, με τα μαζί τα φάγαμε του ξεφτιλισμένου χοντρού.

Τι γιορτάζουμε σήμερα; Την επέτειο του ΟΧΙ. Ενός ΟΧΙ που είχε πει ένας δικτάτορας. Διότι αυτό ήταν ο Μεταξάς, δικτάτορας. Ναι μεν το Κοινοβούλιο τον είχε καλέσει σχεδόν ομόφωνα, όταν όμως το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να καταργείς το Σύνταγμα αυτομάτως γίνεσαι δικτάτορας. Ήταν όμως ένας δικτάτορας που δεν πέρασε ως τέτοιος στην ιστορία και δικαιότατα, διότι ο δικτάτορας Μεταξάς έκανε πράγματα που ήθελε ο λαός, ήσκησε πολιτικές που ήταν υπέρ της Ελλάδος. Τι έχουμε σήμερα; Στην επέτειο του ΟΧΙ έχουμε έναν δωσίλογο που είπε το μεγάλο ΝΑΙ. Το ΝΑΙ της υποδούλωσης. Το ΝΑΙ της υποτέλειας. Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, εμείς τους φωνάξαμε. Το είπε και ο νοσηρός μη-εγκέφαλος και ο βούπαις. Προχθές το είπε και ο Ρόβλιας για τον Ράιχενμπαχ. Σατανική σύμπτωση, θα μας κυβερνάει ένας Ράιχ-κάτι... Το τέταρτο ράιχ είναι εδώ και σύμφωνα με το χθεσινό διάγγελμα Τσολάκογλου τους φωνάξαμε εμείς, διότι είναι καλή λίγη γνώμη από μερικούς ειδικούς. Ποια Ελλάδα; Υπάρχει πλέον Ελλάδα; Μόνο στους χάρτες κι αυτό μέχρι να μας βαρεθούν. Εμείς τους φωνάξαμε, εμείς τους φέραμε. Είναι συκοφάντες -σχεδόν έτσι ειπώθηκε- όσοι ισχυρίζονται ότι θα υπογράφουν οι επίτροποι. Όχι ρε ζαρτούλη, απλά δεν θα γίνεται τίποτε αν δεν δώσουν το οκ. Αλλά δεν θα υπογράφουν. Εμείς δεν εκχωρούμε εθνική κυριαρχία, απλώς την ξεπουλάμε.

Οι δωσίλογοι πολιτικοί, οι προδότες του Έθνους, που εδώ κι ενάμιση χρόνο ψηφίζουν ασταμάτητα ό,τι πιο προδοτικό έχει ψηφιστεί στην χώρα. και το χειρότερο, η προδοσία επικυρώνεται με την Μεγάλη Σφραγίδα του Κράτους. Τώρα είναι η πραγματική χούντα, τώρα μας κυβερνούνε οι πραγματικοί δικτάτορες. Τώρα έχουμε τους πραγματικά επικίνδυνους που δεν έχουν ούτε πατρίδα ούτε τσίπα.

Από όλα αυτά που συμβαίνουν τίποτε δεν τους ενόχλησε. Ούτε τον κύριο Παπούλια, ούτε κανέναν άλλον.
Κανέναν δεν έχει ενοχλήσει η αισχρή Παιδεία με την οποίαν παίζει η Διαμαντοπούλου ωσάν να είναι κτήμα της. Κανέναν δεν συγκινεί η ανύπαρκτη Υγεία του επίδοξου δελφίνου και προωθυπουργού Λοβέρδου. κανέναν δεν έχουν συγκινήσει οι συντάξεις των 300 ευρώ, οι μισθοί των 480 ευρώ, η υποαπασχόληση, η υψηλή μετανάστευση, η υψηλότατη ανεργία, τα λουκέτα στα μαγαζιά. Έλληνες αυτοκτονούν, μένουν άστεγοι, χάνουν τα πάντα και ουδείς εκ των αρμοδίων στεναχωριέται.

Και εξερράγησαν όλοι προεξέχοντος του κυρίου Παπούλια για τις αντιδράσεις του κόσμου. Και μου λέτε μετά να μην μου ανεβαίνει η πίεση; Να μην μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι; Πως να μην μου γυρνάνε τα μάτια ανάποδα; Αυτή είναι η Ελλάδα; Αυτή είναι η χώρα μου; Αυτή είναι η πατρίδα μου;
Η χώρα που αν κάτσεις λίγο παραπάνω στο νοσοκομείο θα παρακαλάς να είχες πεθάνει διότι σε περιμένει στη γωνία ο βούπαις;
Πόση άλλη υπομονή να κάνω ρε ξεφτιλισμένοι; Πόσο άλλο σκόντο; Πόσα άλλα ψέματα πρέπει να ανεχτώ ρε δωσίλογοι; Πόσες άλλες θυσίες πρέπει να κάνω ρε ξεφτιλισμένα ρεμάλια του κερατά; Που για όλους εσάς η τσίπα είναι έννοια άγνωστη; Ξεφτιλισμένα τομάρια;

Σε τι έγινε κούρεμα; Στο χρέος; Σε ποιο χρέος; Στις μίζες της Ζήμενς; Στα υπερκοστολογημένα υποβρύχια που γέρνουν; Στο πάρτυ της Υγείας; Στις βίλες; Στους λογαριασμούς στις υπεράκτιες; Στο πάρτυ του χρηματιστηρίου; Στο σκάνδαλο της μο*νής του Βατοπεδίου; Σε αυτό το χρέος έγινε κούρεμα. Εγώ δεν χρώσταγα σε κανέναν πούστη, Έλληνα τε και Ευρωπαίο ή ό,τι άλλο.

Όχι, λοιπόν, κύριε Παπούλια. Ουδείς αμαύρωσε την σημερινή επέτειο. Τουναντίον σήμερα πολύς κόσμος -υπερβολικά πολύς- προσπάθησε να την αποκαταστήσει, εν αντιθέσει με το δωσίλογο πολιτικό τοπίο της χώρας το οποίο υποθέτω ότι αν ζούσαμε το 1940 θα προσπαθούσε να μας πείσει ότι η αντίσταση αμαυρώνει τις προσπάθειες της κυβέρνησης Τσολάκογλου (όπως αντίστοιχα ο Άρης Πορτοσάλτε θα προσπαθούσε να μας πείσει για την ζημία που θα υποστεί ο τουρισμός και κατ' επέκταση η ελληνική οικονομία). Οι πολιτικοί είνια που αμαυρώνουν την εθνική μνήμη και την Ιστορία. Οι πολιτικοί είναι αυτοί που αποτελούν την μέγιστη Ντροπή. Αυτοί μας έφεραν σε αυτά τα χάλια. Αυτοί έκαναν τα ρουσφέτια, αυτοί έπαιρναν τις μίζες, αυτοί βόλευαν τους ημετέρους, αυτοί έλεγαν ψέματα, αυτοί δημιουργούσαν καθεστώς ανομίας, αυτοί έχουν ισοπεδώσει τα πάντα.

Τι είχαμε λοιπόν σήμερα;
Είχαμε μια τεράστια γιορτή.
Είχαμε την τιμή της μνήμης των πεσόντων της αντίστασης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Είχαμε την μεγάλη εορτή του ΟΧΙ απέναντι στον φασισμό, σε ημέρες που βιώνουμε έναν νέο φασισμό και που μόλις χθες είχαμε ένα μεγάλο ΝΑΙ από τον πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίοας ως νέος Τσολάκογλου που πραγματικά είναι ξεπουλάει τα πάντα. Ένα ναι που δεν εκφράζει τον ελληνικό λαό πλην ελαχίστων παπαγάλων και αυτό φαίνεται ολοένα και περισσότερο μέρα με τη μέρα.
Τι άλλο θέλουν για να κάνουν εκλογές; Είχε πάει ο Μέγας Δωσίλογος στη ΔΕΘ και είχε 7500 αστυνόμους να τον προστατεύουν. Στο Σύνταγμα η Διαμαντοπούλου ήταν περιτρυγηρισμένη από μπράβους να την προστατεύουν με δικά μας λεφτά. Στο Ηράκλειο που το pasok, το κόμμα των δωσίλογων συγκεντρώνει παραδοσιακά το μεγαλύτερο ποσοστό του ανά το πανελλήνιο, τα αβγά έφευγαν ανά κοτέτσια. Στην Θεσσαλονίκη -όπου έλαβε χώρα και η μεγάλη σημερινή νίκη του Έθνους- είχαμε τη μεγάλη φυγή. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όταν τα'χεις κάνει όλα σωστά, όταν έχεις καθαρό μέτωπο δεν φεύγεις. Όταν φεύγεις, κάτι τρέχει. Αν αντιδρούσαν 5-10 θα είχαμε την εξαίρεση. Όταν στα χώνουν οι περισσότεροι, έχουμε τον κανόνα.

Κανείς δεν αφουγκράζεται πια τι αισθάνεται ο ελληνικός λαός πια; Ή είναι τόσο διεφθαρμένοι που δεν ενδιαφέρονται ν'αφουγκραστούν; Τι τραγική ημέρα για τον θλιβερό Υπουργό ΠΡΟΠΟ η σημερινή, να μην μπορεί να καταπνίξει τους πάντες στα δακρυγόνα, να διαλύσει κάθε δημοκρατική αντίδραση όπως το συνηθίζει εδώ και καιρό, ε; Πάνε οι παλιές καλές σοσιαλιστικές μέρες...
Και τώρα τι;
Πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ ή/και τους ακροδεξιούς θα τα φορτώσουμε όλα; Τόσες χιλιάδες κόσμου, ή μάλλον εκατομμύρια θα έλεγα, όλοι αυτοί συντονίζονται από τον Τσίπρα; Ο άνθρωπος που δεν μπορεί να συντονίσει τις συνιστώσες του κόμματός του συντονίζει εκατομμύρια κόσμου; Δηλαδή αύριο πάει για κυβέρνηση κιόλας;

Και τι άλλο πρέπει να συμβεί επιτέλους για να γίνουν εκλογές; Τι άλλο;
Για τέταρτη φορά ο μέγας Δωσίλογος πανηγυρίζει ότι μας έσωσε. Και μας το ανακοινώνει εκβιαστικά. Ε, λοιπόν Γιωργάκη να σου πω κάτι;
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.

Ζήτω το ΟΧΙ.
Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940.

Ζήτω η Δημοκρατία.
Ζήτω η Ελλάδα.

Κι όσον αφορά τους δωσίλογους, αυτούς που κατατρώνε το μέλλον ενός ολόκληρου λαού, αυτούς που χρόνια τώρα έχουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους και ρημάζουν τα πάντα, θέλω να πιστεύω ότι θα έχουν το τέλος που τους αξίζει. Ένα τέλος πολύ κακό, με κρεμάλες. Και μη νομίζετε ότι δεν το φοβούνται αυτό το τέλος. Δεν παρατηρήσατε ότι σήμερα οι περισσότεορι απουσίαζαν; Που ήταν ο Πάγκαλος; Που ήταν ο Βενιζέλος; που ήταν ο Ραγκούσης; Ο Δωσίλογος Πρωθυπουργός Τσολάκογλου; Ελάχιστοι ήταν έξω. Οι λαγοί. Οι υπόλοιποι το'πιασαν το νόημα.

Τα ελικόπτερα ζεσταίνονται...
Έχουν καταλάβει ότι είμαστε όλοι μας και μόνοι τους...
Χαίρεται και χρόνια μας πολλά.



Ακολουθεί υλικό από το ίντερνετ όπου μεταξύ άλλων σήμερα ίσως να άκουσα την συγκλονιστικότερη Ελληνοφρένεια που έχω ακούσει όλα τα χρόνια που την παρακολουθώ...

Ιδού -για αρχή- πόσο απλά μπορεί ένας συνάνθρωπός μας να δείξει περισσότερη αξιοπρέπεια απ'όση έχουν όλοι οι πολιτικοί μαζί.


Αυγά στο Ηράκλειο...

Ηράκλειο επίθεση στην εξέδρα των επισήμων by fon1972

Το ξέσπασμα του κυρίου Παπούλια που έχει υπογράψει όλα τα ΦΕΚ...


Η αποχώρηση του κυρίου Παπούλια από την εξέδρα των επισήμων...


Πρόγευση του τι θ'ακολουθήσει, από τα Τρίκαλα


Ωραία πράγματα στην Καλαμάτα...


Ενθουσιώδης υποδοχή στον Μπεγλίτη


Η δήλωση Γλέζου



3 σχόλια:

paraxeno είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=LdmJ6wlzaYM&feature=player_embedded

βαλε κι αυτό το βιντεάκι αξίζει τον κόπο... ειναι απο εκείνους που πλέον θα τους περιμενει ο βουπαις στην εξοδο απο τα νοσοκομεια που τους εκλεισε τις δομες που τους υποστηρίζουν ο αλλος ο συγκινησιάρης ο υγειας, που δεν τους θεωρει πολίτες ή ανθρώπους και δεν οφειλει να τους παρεχει τα μεσα να μορφωθούν να κινηθούν να νοσηλευθούν κοβοντας τους επιδόματα και ευκαιρίες για ζωή... εκείνος ντε που εκλεισε τη μοναδική δημοσια παιδοκαρδιοχειρουργική μονάδα του Αγία Σοφία στα πλαισια της συγχώνευσης φορέων για εξυγίανση της υγειας γιατί δεν συνεφερε να λειτουργει επειδή ο αριθμός των ασθενών παιδιών που νοσηλεύονταν ηταν μίκρός σε σχέση με τα λειτουργικα εξοδα οπως ειπε, αβαντάροντας τα ιδιωτικά νοσοκομεια που εχουν δομές και τις ιδιωτικες ασφαλιστικές...

και ειπαμε δεν ειναι σοσιαλιστικκοί ειναι σοσιαλΗστικοί μπα σε καλό σου μάθε ορθογραφία επι τέλους!

Hades είπε...

Έχω ένα θεματάκι με την ορθογραφία ρε δαιμόνιο, συμπάθα με... :)
Το βίδεον δεν πρόκαμα να το βάλω παιδάκι μου, δεν είμαι χταπόδι... :)

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα γιορτάζουμε.Άσε το θυμό να πάει.Γίναμε όλοι εξτρεμιστές της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς(έτσι δεν αποκαλούν όσους δεν μπορούν να ακυρώσουν σαν κουκουλοφόρους;)Μας αναγνώρισαν όλοι.Πέσανε οι μάσκες.Ο κ.Παπαθεμελής,ο υπουργός κ.Διαμαντίδης,ο κ.Ά.Γεωργιάδης,η κ.Πιπιλή,και λοιποί Ελληνολάτρες και πατριώτες.Από αύριο λέω να αναρτούμε τα κείμενα της αναρχίας.Θα είναι επίκαιρα.Ειδικά αν δεν ησυχάσει η Κρήτη.Sonora