Σελίδες

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Μοτύρχεντ για καλή χρονιά!

Όπως τους έλεγε και μια ψυχή κάποτε, θεωρώντας ότι πρέπει να δώσει άλλη χροιά στο όμικρον με τα διαλυτικά, διαλύωντάς το εντελώς, ενώ ενδεχομένως να θεωρούσε ότι ο Iron Fist είναι στην πραγματικότητα τραγούδι των Sodom!

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει το έλα να δεις με το παρακάτω βίδεον που δείχνει κάποια ρομπότ να παίζουν το Ace of Spades! Και όντως είναι τρομερό, διότι μεταξύ άλλων τα έχουν κάνει να χτυπιούνται κιόλας! Είναι δηλαδή ένα πραγματικό Μοτύρχεντ βίδεον! Δείτε το και απολαύστε το!



Σας άρεσαν οι Compressorhead?
Ναι;
Ωραία...

Όμως.....!
Είναι λίγοι αυτοί που ξέρουν την εκδοχή του Ace of Spades την οποίαν παίζουν lego! Και μιλάμε ότι σπέρνει! Τι άλλο θα κάνουν με τα lego δηλαδή! Ό,τι μπορούσε να γίνει, υπάρχει σε αυτό το τιτανοτεράστιον βίδεον!



Καλή χρονιά σε όλους εύχομαι, σε μία χρονιά που πολύ φοβάμαι ότι δεν θα πάει καθόλου, μα καθόλου καλά. Εμείς ας διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας με αυτό το ανάλαφρο κι ευχάριστο ποστ.

Και μην ξεχνάτε να γελάτε διότι αυτό είναι που τους ανησυχεί πραγματικά.

2 σχόλια:

Το παιδί της Πλατείας είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΟΥ ΑΡΧΗΓΕ
Οσόν αφορά τους motorhead το κομμάτι τους που με πορώνει ακόμα ειναι το metropolis
http://youtu.be/z38R-EucqMw

Khlysty είπε...

Πάντως, πρέπει να ομολογήσουμε ότι το ρομπότ χρειάζεται τέσσερα χέρια για να κάνει ό,τι ο Philthy Animal με δύο... Κατά τα λοιπά, θεϊκό. Καλή χρονιά και να σου ζήσει το μέταλλο!!! \m/