Σελίδες

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Να αλαφρώσουμε λίγο τη διάθεση...

...διότι πολύ έχει παραβαρύνει το κλίμα ιδίως τις τελευταίες μέρες, με αποκορύφωμα την τραγική ιστορία με την 13χρονη χθες...



Καλό, ε; Η πλάκα είναι ότι ενώ στο λέει μέσα στα μούτρα σου ο τύπος, εσύ δεν παίρνεις χαμπάρι μία!

Πάμε στο επόμενο.



Τιτανοτεράστιο, έτσι; Δεν το συζητάω. Οι τύποι έκαναν ασύλληπτη δουλειά! Εδώ, με υποτίτλους κιόλας.

Επόμενο βίδεον, η επεξήγηση γιατί αυτό το άχρηστο άτριχο δίποδο προσπαθεί να καταστρέψει τον πλανήτη: διότι είναι μοναδικός και πανέμορφος... Απλή μαγεία...



Ακολουθεί ενδιαφέρον βίδεον με την εξάπλωση του μαύρου θανάτου από καταβολής της ανθρωπότητας...



Και τέλος, ο μέγιστος Stephen Fry να μιλάει για τα μάρμαρα του Παρθενώνα με λόγο που ποτέ μου δεν έχω ακούσει από κανέναν Έλληνα πολιτικό (μην πω και άλλους δηλαδή). Δεν θα πω φυσικά ότι ο λόγος του ικανοποίησε τους Άγγλους αλλά αν μη τι άλλο είναι συγκλονιστικός.



Σημειωτέον ότι τον Fry τον είχα ανακαλύψει προ 20ετίας στην πρώτη προβολή της μέγιστης σειράς Blackadder όπου έκανε τον Μέλτσετ δίνοντας ρεσιτάλ.

2 σχόλια:

αθεόφοβος είπε...

Εξαιρετικά τα βίντεο και μοναδικός ο Stephen Fry που τον θυμάμαι να παίζει με μοναδικό τρόπο τον Oscar Wilde, ρόλο που του πήγαινε απόλυτα .

Hades είπε...

Τώρα αν σου πω ότι η ταινία αυτή μου είχε διαφύγει εντελώς, τι θα μου πεις; Θα ελεγχθεί πάραυτα και έστω από σπόντα ευχαριστώ διά την ενημέρωση. Ο άνθρωπος είναι στολίδι από κάθε πλευρά.